10ο ετήσιο ψηφιακό συνέδριο IFAAcademy 2024

ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Ο Πάνος 2.0, το ψηφιακό μας avatar σας προσκαλεί στο απόλυτο συνέδριο ΑΙ και τεχνολογίας για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 16:00 - 19:00

 Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ τώρα!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Τεχνητή Νοημοσύνη & τεχνολογία απλοποιημένη για όλους!! 

 

Το 2024 αλλάζουν τα πάντα! Δεν μπορείτε να μείνετε πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις ειδικά αυτή την χρονιά!
Σε αυτό το συνέδριο θα εξηγήσουμε με απλό και εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο τρόπο πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη στην  επαγγελματική σας καθημερινότητα! Όχι θεωρίες! Μόνο πρακτικές και εύκολες στην εφαρμογή λύσεις (οι περισσότερες χωρίς κόστος) που μπορούν να αλλάξουν την επαγγελματική σας ζωή για πάντα! 

 

  • Εξεύρεση πελατών με ΑΙ! Βρείτε περισσότερους πελάτες από όσους μπορείτε να διαχειριστείτε και διώξτε το Νο1 καθημερινό σας άγχος! Θα εκπλαγείτε με τις νέες δυνατότητες που μας δίνει το AI! 

 

  • ΑΙ και Διαχείριση χρόνου! Κερδίστε μια μέρα της εβδομάδας με ΑΙ : Μάθετε πρακτικούς & εύκολους τρόπους χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινή σας εργασία, από τη διαχείριση emails και βαρετών εργασιών μέχρι και το προσωπικό σας branding & marketing και γλιτώστε άπειρο χρόνο!!

 

  • Φτιάξτε το δικό σας Chat GPT! Δημιουργία Ψηφιακού Βοηθού: Μάθετε πώς να δημιουργήσετε το δικό σας ChatGPT ή AI GPT Assistant για αύξηση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση χρόνου. Λίγοι ξέρουν πώς να το κάνουν και είναι τόσο εύκολο..! Θα είναι σαν να έχετε μια ομάδα ακριβοπληρωμένων συμβούλων δωρεάν!

 

  • Όχι πια βαρετά zoom ή teams meetings! Με εξαιρετικά οικονομικό εξοπλισμό και δωρεάν software μπορείτε να ξεχωρίσετε απόλυτα στα ψηφιακά σας meetings, να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας τόσο και να τους κάνετε να μιλούν για εσάς σε άλλους πελάτες με θαυμασμό! Κάντε την φήμη σας να προηγηθεί!!!

 

  • Προσωποποιημένη Εμπειρία Πελάτη: Ανακαλύψτε νέους πρωτοποριακούς τρόπους για να προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία όπως εξατομικευμένες κάρτες NFC ( θα εξηγήσουμε...) και άλλες ιδέες που θα τους αφήσουν άφωνους!

 

  • Φτιάξτε το δικό σας AI avatar - Κλώνο (όπως το δικό μου στο παραπάνω video):  Πλέον μιλάει Ελληνικά και μπορεί να φτιάχνει video για εσάς όσο εσείς κάνετε πιο παραγωγικές εργασίες ή απολαμβάνετε τον καφέ σας με φίλους!

 

  • Νέα trends στα Social Media: Μάθετε τι αλλάζει, τα τελευταία trends του 2024 στα social media όπως στο FB - Insta - Tik - Tok & Linked in και πώς να γίνετε ένας super star που ξεχωρίζει και οι πελάτες τον αναζητούν απο μόνοι τους! Πλέον στην εποχή του AI είναι πιο εφικτό από ποτέ!

 

  • Ο νέος εξελιγμένος καταναλωτής: Κατανοήστε τον νέο καταναλωτή ο οποίος έχει νέα εργαλεία να ελέγχει τις πληροφορίες που του δίνουμε και μάθετε πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του με σύγχρονες στρατηγικές!

 

  • Η τέχνη της παραγωγικότητας και της επίτευξης στόχων 2024! Μύθοι και αλήθειες! Όλες οι νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που θα σας κάνουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας για να επιτύχετε όλους τους στόχους του 2024!

 

Η υπόσχεσή μας:

Μετά το τέλος του συνεδρίου θα πείτε... Φανταστικό!... Εκπληκτικό!... Απίστευτο!

Θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον νέο ψηφιακό κόσμο. Θα έχετε ένα τεράστιο συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Αυτές θα είναι οι πιο πολύτιμες 3 ώρες που έχετε επενδύσει ποτέ στην επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο κόσμο, το να ακολουθεί κάποιος τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δεν είναι πλέον επιλογή, αλλά αναγκαιότητα.

Υποσχόμαστε μια συναρπαστική, εύκολα κατανοητή παρουσίαση, γεμάτη με άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες που θα φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο 2024!!

Αξιοποιήστε την ευκαιρία

Εγγραφείτε παρακάτω και ενημερώστε μας τι άλλο θα θέλατε να μοιραστούμε σε αυτό το συνέδριο ή ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε σε στο νέο ψηφιακό κόσμο.

  • Σταματήστε τις βαρετές συναντήσεις στο Zoom! 

  • Managers: Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας και κάντε πιο παραγωγικά meetings!

  • Kάντε τους όλους να μιλούν στους άλλους για εσάς με ενθουσιασμό!

Δείτε στο video πώς!

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ για να το παρακολουθήσετε!

Ελάτε μαζί μας στο "Adapt & Fly v2.0" και ας κάνουμε την ασφάλιση και τις επενδύσεις

"το νέο COOL" σε αυτόν τον εκπληκτικό νέο κόσμο!!